fredag, december 14, 2012

GiveAway

Detta med Giveaways gillar jag.
Tävlar inte så ofta i sånt då jag ofta har prylar nog själv men jag gillar ideen och man kan locka folk att höra av sig på bloggen fast dom aldrig i vanliga fall lämnar ett avtryck.
Men nu testar jag.
Det är lite läskigt tycker jag.
Till att börja med så måste jag ju ge bort nåt som andra gillar. Jag har kanske inte jordens mest allsidiga smak och att hitta nån som tycker som jag kanske blir svårt.
Tänkte försöka avhjälpa detta genom att göra en riktig mix då får vi väl se.
Det andra jag tycker är läskigt är att det ju finns risk att INGEN är med o tävlar. Att INGEN vill ha mitt skit :)
Men jag får väl kasta mig ut i det helt enkelt.

Här är paketet

Du finner två juldukar. En kort löpare och en kvadratisk större duk i grönt som du ser 1/4 av.
Dessutom två änglar i zink på bruna löpern, en ljushållare i zink på samma ställe. En ängel och två sockor i tyg. Tre lila ljushållare m klämfunktion från förr. Julgranskulor i originalförpackning, ett pysselpaket från Panduro där du kan tova egna svampar och röka upp dom om du vill och sist men inte minst en stor kakburk i plast från Danska Erik Kold... såklart.

Nå... är ni sugna på detta då får ni göra som så:

-Kommentera inlägget och berätta varför ni hänger här hos mig. Vad du gillar men även om du har nåt du vill tipsa mig om så jag kan bli bättre!
-Dela med dig på din egna blogg (om du har en)
-Dela med dig på ditt Facebook
-Stå på huvudet i 3 minuter
-Gol som en tupp kl 05 tisdag morron nästa vecka (tisdag är ett jättekonstigt ord. 'Tis' betyder 'kiss' på danska så jag skriver alltid tisdag med R... tirsdag. Annars blir det ju kissdag...)

Näää men skit i dom sista två.
Resten är bra.
Glöm inte era uppgifter så jag hittar er igen :)

Ni har en vecka på er.
Lördag den 22 december kl 22 drar jag vinnaren.

Kram
/tant trassel

7 kommentarer:

  1. Jag hänger med dig eftersom du är en härlig rolig och bra människa, du skriver om glädje o sorg! :) Har ingen blogg, delar här på FB såklart!!

    Carolina/FrökenC

    SvaraRadera
  2. Jag Börjar med Tirsdag! För det tissa bara en dag per vecka tycker jag blir jobbigt!
    Jag kan ställa mig 3 minuter på huved, och dansar som en tupp kl 05 på tirsdag! (jobbar ju Danmark så ingen skulle tycker det va konstigt!) kan dela det på fb om jag viste hur man gör, Har ingen blogg (har inte tid) och vad va det första?

    God Jul på dig/Er och ett UNDERBART 2013!

    Hilsningar Maarten

    SvaraRadera
  3. Ska inte tävla! Men bara säga att jag finner dig alldeles, alldeles underbar. Och tisse lärde jag mig på ditt bröllop, av en liten dansk tös( ditt kusinbarn eller annat gulligt danskt barn) som behövde hjälp till utedasset... Lycka till med tävlingen finaste du! Kramisar från Saidy

    SvaraRadera
  4. Har ingen blogg och använder inte Facebook så jag kan väl inte tävla... Hos dig tittar jag in då och då för att få ett gott skratt eller en tår i ögonvrån. Tant Trassel att i bland känna dig liten och trasig för att i nästa stund känna jag är bra mer än duger faktiskt, det är det som är livet. Upp och ner så är det bara. Gillar också att få minnas mitt Danmark genom dig. Brukar hoppa från Instagram till din blogg men är dålig på att lämna avtryck... På Instagram är jag Hakansiv annars Anki

    SvaraRadera
  5. Anki: självklart erru mä å tävlar! :)

    SvaraRadera
  6. Men vad gör jag! Kunde omöjligt få iväg en kommentar nu har jag kanske petat in två! Ja ja inget att göra åt Anki igen då!

    SvaraRadera
  7. Lägger en kommentar åt Nookelin vars dator e paj men som så väldit gärna hade varit mä å tävla. Och ja såklart så ska hon få va mä.

    SvaraRadera